Valentines dag – gaveideer

Valentines dag gaveideer
Facebooktwittergoogle_plus

Valentines day – Gaver og sjove gratis ideer
Valentines day, Valentines dag, Sankt Valentinsdag eller hvordan vi nu siger det her i Danmark, fejres altid d. 14. februar. Dagen er en festdag i nogle lande, mens vi her i Danmark mere bruger dagen til at forkæle kæresten fx. med en lille gave. Men hvad hulen skal man finde på?
Valentins dag er oplagt til at  fortælle din kæreste på en kreative måde, at du elsker ham eller hende. Her er nogle kreative måder at fortælle, at du elsker din kæreste – og nogle er endda helt gratis:

1. Lav en bog, hvor du skriver hvorfor du elsker din kæreste, og hvorfor du er taknemlig for ham / hende.
2. Lav en surprise candlelight middag, giv din kæreste massage og slut evt. aftenen af med en romantisk film (nok mest kvinderne der vil sætte pris på det)
3. Overrask din kæreste med en tur på hotel eller lignende. Sørg for at få børnene passet og fortæl hende på selve dagen, at I skal afsted samme dag.
4. Giv din kæreste en buket roser. På hver stængel vedhæfter du en note til en fremtidig dato, hvor du har planlagt en aktivitet, som du ved han/hun holder af at lave.
5. Tag ud og spise på den restaurante I første gang var på sammen. Lav en liste med de bedste minder fra den tid I har haft sammen, og del dem med han/hende når I er på restauranten
6. Bestil take-away og lav picnic for hele familien inde i stuen. Børnene vil garanteret synes det er hyggeligt, og det kunne være en tradition som I alle ser frem til hvert år.

Til slut, skal du lige se denne søde film lavet af Anthon Berg, for at overbevise mænd om at det kan svare sig, at gøre lidt ekstra på Valentines dag.