Gør Det Selv

Facebooktwittergoogle_plus

Har du større eller mindre projekter på huset? eller er du vild med DIY projekter? det kan godt rende op og blive dyrere end man lige havde regnet med. Så er det jo godt, at du kan spare en masse penge på Black Friday. Her er shops, der giver skarpe priser på byggevarer, køkkener, armaturer, garn, hobbyartikler og meget mere.

10-4 Byggecenter
Her føres alt i byggematerialer, elværktøj, gulve, vvs samt et stort udvalg i alt til hus og have. På Black Friday er der store rabatter på udvalgte varer. Mærker som Weber, Stiga og Bosch. Lave priser  og meget tilfredse kunder.
Trustpilot score: 9,3 af 10

Coolshop.dk
Masser af tilbud op til 50%  fra 19/11-24/11. Her finder du alt fra havemaskiner til elværktøj og Grill fra bl.a. Bosch og Gardena. Gratis fragt
Trustpilot score: 9,1 af 10

Rito.dk
Stort sortiment af garn, hæklenåle og hobbyartikler til utrolig lave priser. Rito.dk har meget tilfredse kunder og hurtig levering. Spar op til 80% fra Black Friday til og med Cyber Monday.
Trustpilot score: 9,8 af 10

VidaXL.dk
VidaXL er en international online forhandler, hvor du kan finde et utrolig stort udvalg af ting til dit hjem, have, garage og gør-det-selv projekter. Gratis levering.
Trustpilot score: 5,5 af 10