elektronik_elgiganten

Elgiganten – Black Friday

Facebooktwittergoogle_plus

Black friday Elgiganten
Black Friday, Elgiganten og vilde priser på elektronik, har nu gået hånd i hånd gennem nogle år. Elgiganten sænker priserne på et hav af deres elektronik produkter som fx hvidevarer, TV, mobiltelefoner, PCer og meget andet.  Elgiganten skriver på deres site, at nogle priser på hjemmesiden vil variere fra priserne i varehusene på Black Friday.

Tilbuddene starter på webshoppen kl. 00 natten til fredag.

Black Friday i Elgiganten 2016

Elgiganten skrev allerede på deres site i starten af 2016, at de kommer til at gå i sort d. 25. november. Der vil være mest at spare på hvidevarer, PCer, mobiltelefoner og TV/lyd, men vær opmærksom på, at tilbuddene ikke vil være helt ens online og i butikkerne. Kl. 00 natten til fredag går det løs på Elgigantens webshop, men butikkernes åbningstider er endnu ikke meldt ud.

Black Friday i Elgiganten 2015

I 2015 fortalte Elgiganten allerede i januar måned, at de både ville holde Black Friday online og i deres varehuse. Der kunne dog være forskellige tilbud og priser på hhv. Elgigantens webshop og i varehusene. De startede allerede deres Black Friday tilbud kl 00 natten til fredag d. 27. november 2015. Varehusene havde åbent fra kl. 7-22.
Elgigantens adm. direktør Peder Stedal sagde i en pressemeddelelse, at Elgiganten forventede at slå rekord i kædens butikker og online. Det gjorde de også; og kalder selv dagen for den suverænt største salgsdag med over dobbelt så mange besøgende sammenlignet med året før. Dette på trods af, at sitet var nede midt om natten. Det skete kort efter kl. 00 da der var 40.000 besøgende på sitet samtidig. Også i butikkerne var velbesøgt og mange danskere overnattede foran Elgigantens butikker.

Black Friday i Elgiganten 2014

Op til Black Friday 2014 lød det fra Pressechef hos Elgiganten Frederik Danvig, at omsætningen på Elgiganten.dk steg med 50 procent på Black Friday 2013 sammenlignet med en normal dag. Han tilføjer, at de lave priser på dagen ikke pynter på indtjeningen, men Elgiganten vælger at holde Black Friday pga. markedsføringseffekten. Frederik Danvig forventer, at Black Friday vil blive større de kommende år.

Black Friday i Elgiganten 2013

I 2013 afholdte Elgiganten Black Friday online, og ikke i varehusene – de skrev følgende:
”elgiganten.dk/black-friday blænder igen i år op for Black Friday! Efter sidste års succes vælger Elgiganten igen i år at “gå i sort” og åbner dørene for én dag med vanvittige priser “Black Friday”, fredag d. 29. november 2013.”Black Friday” foregår kun online”

Er du ude efter et godt tilbud på Elektronik til Black Friday, kan du også se vores samling af elektronik webshops.