Black Friday Elektronik

Elektronik

Facebooktwittergoogle_plus

Der kan være mange penge at spare, hvis du er på udkig efter elektronik på Black Friday. Konkurrencen er stor på elektronik markedet, så konkurrenterne presser hinanden. Der er gode muligheder for at finde et ultra skarpt tilbud, hvis du er ude efter et nyt TV, en mobiltelefon, tablets/iPad, iPhone, HiFi, kaffemaskine eller andet elektronisk.  Her på siden finder du fantastiske tilbud fra en masse online shops.

Batteribyen.dk
Fra kl. 00 natten til d. 24/11 kan du købe power banks, genopladelige batterier, pandelygter, batterier og meget andet fra bl.a. PowerAdd, Varta og S-MODO med gode rabatter. GRATIS dag-til-dag levering
Trustpilot score: 9,8 af 10

Coolshop.dk
På Black Friday har Coolshop masser af tilbud Spar op til 50% fra 19/11-24/11 . Her finder du alt fra spil, Playstation og Nintendo til høretelefoner, HiFi, og elektronik fra bl.a. Apple, Bose og B&O. Gratis fragt. 
Trustpilot score: 9,1 af 10

Dustinhome.dk
Her finder du et stort udvalg af blandt andet gaming PC’er, TV, kameraer, computerspil, og smartphones. Dustin Home holder Black Friday fra kl. 00 natten til 24/11-26/11. Sikker og hurtig levering!
Trustpilot score: 6,7 af 10

KitchenOne.dk
På Black Friday har KitchenOne.dk ekstra gode priser på populære varer som espressomaskiner, elkedler, køkkenmaskiner og meget andet køkkenelektronik.
Trustpilot score: 9,6 af 10

MyTrendyPhone.dk
Tjek de særlige Black Week udsalg, og få  OP TIL 80% RABAT. Find kvalitets tilbehør til mobiltelefoner, foto- og videokameraer, PC og bærbar, iPad, spillekonsoller samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth udstyr.
Trustpilot score: 8,9 af 10

Proshop.dk
Proshop har alt inden for elektronik og hvidevarer!  Kvalitetsprodukter fra de kendte producenter. Black Friday starter kl. 00 – spar mellem 30-70%.
Trustpilot score: 8,5 af 10

Skousen.dk
Her finder du hårde hvidevarer af høj kvalitet. Skousen tilbyder fri fragt* og dag-til-dag levering.
Skousen er igang – få op til 40% på alt online.
Trustpilot score: 8,4 af 10

WhiteAway.com
Black Friday ER startet hos WhiteAway – 10-50% på ALT til og med 24/11.  De har presset priserne helt i bund på masser af vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe osv. fra alle de kendte mærker.
Trustpilot score: 8,9 af 10

Wupti.com
Stort udvalg af hårde hvidevarer og forbrugerelektronik som TV & HIFI, Computer & IT,  Foto, Telefon & GPS, Spil & Konsol. Gratis levering. ER startet  spare op til 50% nu. Wupti lover at tilbuddene ikke bliver billigere resten af ugen!
Trustpilot score: 8,3 af 10

Tilbud på elektronik  – TV, tablets, høretelefoner osv.

Der er rigtig mange penge at spare på elektronik – det er lige fra køkkengrej som køkkenmaskiner og kaffemaskiner til smartphones, iPad, TV, iPad eller hvad med det “nye” fænomen droner? Netop denne type af produkter er meget populære at købe på nettet, fordi det er så nemt at tjekke specifikationer og sammenligne priser. De shops som ligger her på Blackfridaysalg.dk er seriøse sites, som har høj kundetilfredshed, så du kan roligt shoppe på disse sites.

Markedet for elektroniske produkter ændrer sig hele tiden, og der kommer konstant nye funktioner. Det betyder også, at vores behov for at forny vores elektronik er blevet større de senere år. Dette gør ikke prisen mindre væsentlig. Er du ude efter tilbud på HP bærbar computer, samsung tablet, Sony mobiltelefon, Play Station spillekonsol, LG TV  eller Ankarsrum køkkenmaskine, så slå til når prisen er presset i bund, og du kan finde et godt tilbud.

En del butikker kører med fx. 10, 15 eller 20% på hele butikken på Black Friday. I forhold til de tilbud på 60-80% man kan se i hverdagens tilbudsaviser, kan de 20% virke som en lav rabat. Man skal dog huske på, at de meget høje rabatter på enkelte produkter, kan være urealistisk høje, da produktet på et tidspunkt kan have haft en urealistisk førpris (blot for at butikken i hht. markedsføringsloven må skrive en besparelse). Derfor kan en rabat på 15% på hele butikken være en ganske god rabat, da førprisen sandsynligvis ikke har været skruet op, blot for at kunne give en rabat.