Doro Liberto smartphone

Doro Liberto smartphone 825
Facebooktwittergoogle_plus

Doro Liberto smartphone

Min far på 62 skulle have en smartphone for første gang. Han har haft en almindelig telefon i flere år, som han brugte til opkald, sms og mms – nu vil han også på nettet med telefonen. Mine forældre er ikke helt opdateret med det nye – det er mest min far der bruger PCen til at sende mails og søge på nettet (det er ikke sååå mange år siden, vi måtte fortælle ham, at han ikke skal bruge Eniro som søgemaskine, men i stedet Google.

Nå, men min far ønskede sig en smartphone i fødselsdagsgave, så jeg gik i gang med at researche. Jeg faldt over Doro smartphones til seniorer, og syntes de lød som en god mulighed. Doro er et svensk firma, som siden 2007 har lavet bruger– og ældrevenlige telefoner. Min kæreste kom også med et bud…en Microsoft Lumia 640. Han syntes min far er for ung til en senior telefon, men jeg var bange for, at han ikke vil kunne finde rundt i alle mulighederne i en almindelig smartphone. Jeg har selv skiftet fra iPhone til Sony og synes det er en jungle at starte med noget helt nyt – selvom jeg anser mig selv for at være ok med på beatet. En iPhone var også en mulighed, men over budget, og desuden var jeg selv træt af at være tvunget til at bruge Itunes.

Doro Liberto senior smartphone 820 og 825

Tilbage til Doro Liberto senior smartphone 820 eller 825. Her er plusser ved den i forhold til min fars behov:

  • Den er ikke så kompliceret som andre smartphones
  • Den kan det samme som andre smartphones – er bare nemmere at bruge
  • Den har tre store fysiske knapper – åbn programmer, hjem og retur-knappen
  • Større tekst og knapper
  • Begge modeller har fået gode anmeldelser
  • Software er Android
  • Apps via Android + Google Play – så er du sikret de fleste apps
  • Opstartsprogram til brugere der aldrig har haft smartphone
  • Lommelygte

Der er også gode funktioner, som nok mere er til ældre – ergonomisk design til fingre, der har svært ved at holde om ting, nød/tryghedsknap bagpå telefonen med GPS.

Der findes både en Doro Liberto 820 mini + og den nyeste model Doro Liberto 825. Jeg købte den nyeste til min far, fordi den er større (skærm 5”) og det nyeste software.

Køb Doro smartphone på Black Friday
Der vil stensikkert være et godt tilbud på Doro Liberto smartphones til Black Friday, så tag et kig på gode og trustede elektronik shops HER, som alle har fantastiske rabatter på Black Friday.