Black Friday på WhiteAway

Facebooktwittergoogle_plus

WhiteAway.com har på Black Friday tilbudt rigtig gode rabatter de senere år. Her kan du finde hårde hvidevarer og andet køkken-elektronik til spot priser.

På Black Friday sidste år  kunne man spare 10% -50% på ALT fra hvidevarer til køkkentilbehør – KitchenAid, Bamix, Siemens, Miele samt GRATIS og lynhurtig levering.  Når man køber en vaskemaskine eller tørretumbler bliver nogle få procenter i rabat hurtigt til mange penge sparet, så det er med at slå til, når de populære modeller sættes ned. Det er ikke ualmindeligt, at man kan finde store besparelser på produkter, som normalt ikke er på tilbud, når shops kører med en fast %-rabat på hele shoppen, som WhiteAway har gjort under Black Friday.

I 2015 havde WhiteAway også kæmpe succes med Black friday , og ifølge Linette Andersen, Content Manager hos WhiteAway, indfriede webshoppen et ambitiøst mål x 2. Tilbuddet lød i 2015 på 10% rabat på ALT, men en bunke af udvalgt produkter kunne man spare endnu mere på. Dermed var man altså sikret rabatter på WhiteAways i forvejen lave priser samt på testvindere og mærker der normalt ikke fandtes nedsat.

WhiteAway holder naturligvis også Black Friday i 2017. Se alle de gode tilbud:

Besøg WhiteAway.com her