Black Friday i Bilka

Facebooktwittergoogle_plus

Black Friday i Bilka

Både Bilka.dk og Føtex.dk er lagt ned på årets største handelsdag. Dansk Supermarked mener, at hackere står bag.

Dansk Supermarked kæmper for at få Bilka.dk og Føtex.dk op at køre, efter at siderne natten igennem har nede. Det skriver flere medier.

Tilsyneladende er det et hackerangreb der har medført, at kunderne ikke kan shoppe online i koncernens Black Friday tilbud.

Til Børsen oplyser en pressetalsmand fra Dansk Supermarked, at nogen forsøger at lægge siderne ned ved, at få siderne til at ”reloade” konstant. Og sammen med de i forvejen store mængder besøg fra tilbudsivrige kunder, har det på trods af store sikkerhedsforanstaltninger, ramt bilka.dk og føtex.dk.

I skrivende stund er siderne fortsat ramt af nedbruddet.

Black Friday i Bilka

Bilka har efterhånden tradition for at holde Black Friday. De har gjort det i nogle år nu, og salgrekorderne vil ingen ende tage. Dansk Supermarked Group satser i det hele taget stort på Black Friday, og både Wupti.com, Bilka, Føtex og Salling er klar til en ny omgang Black Friday 2076. Åbningstiderne i Bilka på Black Friday er:
Kl. 00 Hypermarkedet åbner (natten ml. torsdag og fredag)
Kl. 06-24 Øvrige Black Friday tilbud er gældende

Bilka er i det hele taget kommet rigtig godt i gang med online handel, har stor vækst på shoppen og var i 2015 den 2. mest populære shop på Pricerunner – førstepladsen tog Elgiganten. Disse to webshops har begge et stort udvalg af elektronik, som mange køber online, også til Black Friday. Hos Bilka finder man et kæmpe udvalg af brands i forskellige prisklasser fx Sony, Samsung, LG, Philips. Toshiba og Prosonic. Desuden findes et væld af kategorier både i varehuse og online, lige fra tøj & sko, elektronik, beautyprodukter til boligtilbehør.

Black Friday i Bilka

Til Black Friday i 2014 fordoblede Bilka salget sammenlignet med året før, og 27/11 2015 forventede de en tredobling. Derfor lavede Bilka.dk et køsystem (Que-It), i stil med det man kender fra Skat, for at undgå at det store kundepres ville få sitet til at gå ned.
Black Friday tilbuddene startede online kl. 06, men man kunne ”stille” sig i kø fra midnat. Det gjorde 60.000 kunder lyder det i en pressemeddelelse fra Bilka, og allerede 2 timer efter åbningen havde Bilka 20 doblet omsætningen i forhold til samme tidsrum året før. Bilka gav 20-60% rabat på alle varegrupper. Varehusene holdt åbent fra kl. 6 om morgenen til kl. 24 om aftenen d. 27/11-2015.
Bilka bød bl.a. på følgende Black Friday tilbud i 2015: spar 50% på alle håndklæder, 30% på alle senge, 40% på alle lamper, 30% på alle el-apperater og meget mere.
Læs hele pressemeddelelsen her

Da Bilka holdt Black Friday 2014, lokkede de med ekstra ordinært åbent og timetilbud dvs. nogle tilbud  fra kl. 20-24 og andre fra 23-24. Der var rig mulighed for at få shoppelysten stillet. Blandt de mange skarpe tilbud var bl.a. Ultra HD TV fra LG, Samsung og Philips. Man kunne finde besparelser på op til 70% og Bilka holdte Black Friday både i deres varehuse og i webshoppen – whats not to like?

God Black Friday shoppelyst.