Skønhed Black Friday

Beauty

Facebooktwittergoogle_plus

Black Friday tilbud på skønheds og helse produkter – en drøm for enhver kvinde og måske også mand. Du finder bunker af kendte mærker med store nedsættelser, så køb din nye parfume, dagcreme, mascara eller hårkur når der er gode tilbud.

BilligParfume.dk
Her finder du kendte og originale mærker indenfor dufte, hårprodukter, hudpleje, makeup, barbergrej m.m. På Black Friday er der nedsatte varer hele dagen. Der vil være timetilbud og du kan spare op til 80% .
Trustpilot score: 8,3 af 10

Coolshop.dk
Makeup, hudpleje, parfume og meget mere.  Mærker som L’Oréal, Clean, Calvin Klein osv.  Spar op til 50% fra 19/11-24/11. Gratis fragt.
Trustpilotscore 9,1 af 10

Med24.dk
Hos Med24.dk finder du et bredt udvalg af produkter indenfor skønhed, sundhed og helse. Tilbuddene ER startet her, og Med24 har fundet en masse produkter og presser priserne alt hvad de kan.
Trustpilot score: 9,4 af 10

NiceHair.dk
500 forskellige shampoos, balsam, hudpleje og parfume. Her finder du alle de populære mærke. Nicehair garanterer, at de vælter hjemmesiden omkuld. Du kan spare op til 50% på en masse mærker som Redken, MAC og Murad. Tilbuddene er startet.
Trustpilot score: 9,2 af 10

Webapoteket.dk
Webapoteket er et dansk onlineapotek, hvor du nemt, hurtigt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksrelaterede varer. Spar op til 40% på hudpleje produkter og kosttilskud – tilbuddene er startet.
Trustpilot score: 9,6 af 10

Tilbud på skønhedsprodukter

Spar en masse penge på dine favorit beauty produkter til Black Friday. Make-up, hårprodukter, parfumer og dagcremer kan hurtig rende op og blive en dyr post hver måned; særligt hvis du som jeg, god kan lide de dyrere mærker som Helena Rubinstein, Beaute Pacifique, Rudolf care, Lancome og Sebastian hårprodukter. Jeg husker for flere år tilbage, var det langt billigere at købe parfumer på engelske sites, men de danske websites er kommet godt med på prisen, så der er ikke længere helt så meget at spare ved at handle udenlands. Og hvis du køber din dagcreme, parfume eller shampoo på Black Friday, så finder du det bare til en ekstra god pris. Når jeg finder et godt tilbud på et af mine favorit beauty produkter, så køber jeg ofte lige en mere, for på et tidspunkt får jeg jo alligevel brug for det. Så tænk lige engang hvor meget du sparer ved at købe mærke-beauty produkter på tilbud. Flere shops her på siden har skønhedsprodukter til både mænd og kvinder – til mænd findes fx.  ansigtspleje, kropspleje og skægpleje (skægvoks, skægolie og skægvask).